Vecka 3


Vi letade gothlolitor i söndags och detta var vad vi hittade i Harajuku.Våran favorit art bookstore på vår gata. Är öppet till 24 varje dag!


Vi spanade in bakgator i Shibuya och hittade Ragtag och Wego som är två mycket bra secondhand butiker men även Disneybutiken som är ett paradis när man är barn.


Vi gick på en Japansk resturang (grillat) vi satt på golvet och alla stirrade, det kändes som vi gjorde alla fel man kunde göra.


Ginza by night.


Vi gick på ölmuseum (fanns även en provsmaksavdelning) med våran numera lite störande korridorsvän från Holland. Oda hoppas att Yebisu öl finns i Sverige!


Fredagen spenderade vi i Yoyogiparken med öl, musik, fulla japaner som ville ta kort med oss och jordgubbar. Underbar dag


På kvällen hade vi fest på Sakura house men det trevliga franska paret och de andra korridorsfolket.


Lördagen kollade vi på Skins och var bakfulla men sen på kvälle var vi ju inbjuda på BBQfest hos Kattis, Justin och Ingmar (de vi träffade på karaoken förra helgen) som för övrigt också är från Kanada haha. Ett "litet" missförstånd sen sist. De vi firade var att Justin fyllde 26. Derar balkong hade den finaste utsikten över shinjukus skyskrapor och neonsljus.


Vi drog vidare från festen men innan vi lämnat huset kom polisen men det löste sig snabbt och enkelt, det är väldigt vanligt att grannar ringer polisen för minsta lilla här i Tokyo. Vi gick till "drick så mycket du vill" i 1 tim för 1300 yen (100 kr). Vi träffade jätte många trevliga människor från hela världen. På bild Oda och Justin.


Vi gick till karaoke allesamman vi hade flera rum som man sprang emellan till 5 på morgonen, även här fri bar! Här är två trevliga tjejer den ena från Usa (clarissa) och en från Tyskland (Jasmin).
'

I slutat struntade man i glaset och tog hela kannan med öl och drack direkt ur.


Kattis är grym på att sjunga!!!


Påvägen hem till kattis och co på efterfest kl 5 på morgonen tappade Ingmar och Oda bort alla andra och tog fel tunnelbana ut från centrala Tokyo bytte till något konstigt tåg och hamnade in the middle of nowhere. Innan hade både Amanda och Justin hoppat över spärrarna för leta efter Oda och blivigt väldigt oroliga. Efter två timmar av förvirring tog Oda och Ingmar en taxi i ca 25 min för att komma till Shinjuku igen.


Efterfest till kl 15 med hemkörd pizza hut med camember?


Vi lovar att uppdatera oftare med kortare inlägg.

/ Odis och Amandis (som vi numera kallas)

Kommentarer
Postat av: Christian

Har dem engelska böcker? Vi gick runt förgäves och letade! Och btw, åk till Hello Kitty land, lätt värt pengarna!

2010-05-24 @ 16:49:28
Postat av: Tone (aka sistersurround)

In the middle of nowhere you say? Mitt storasysterhjärta slår mycket hårt och upprört. Bank bank. Fick förresten vykort idag! JÄVLAR vad fort det går, skicka fler! Nu vet vi att det fungerar. Skype snart! Puss på er era råttor. LEV LIVETPs: I förrgår (bl.a.) var det sommarvärme och vi satt och stekte i en park. Det ni! Det är grejer det.

2010-05-25 @ 21:36:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0