Karaoke-kan

I lördags gick vi ut och då hamnade vi på det berömda karaoke stället som är med i Lost in translation. Vakten som stod utanför kunde ingen engelska så därför fick vi gå före en kön på 2 timmar och gå direkt upp. Det var hur kul som helst.


Efter det skulle vi gått hem men i stället hamnade vi på en privat lägenhetsklubb med guldtapeter och underground liveband. Dj gillad 80-tal, och de gjorde vi med. 

Här i Tokyo måste man antingen kolla uppåt eller gå ner i en källare för att hitta klubbar, allting är byggt på höjden så det är svårt att hitta dom. Men vi har lyssnat efter musik och neonljus för att hitta något spännande. Så när vi lämande lägenhetsklubben gick vi till ett annat ställe i en källare men så var det 2000 yen i inträde och det de tyckte vi var ovärt eftersom det är 160 kr. Då gick vi upp för några trappor och kom till en mysig bar och där tog kvällen slut.


På söndagen gick vi till Harajuku för att kolla in de beryktade tjejerna som har galna utstyrslar. Vi hittade några men absolut inte så många som vi trodde.


Istället hittade vi Design Festa Gallery där Oda ska ställa ut sina påsar. Det var coolt.


Seeya
Oda & Amanda

Kommentarer
Postat av: Philip

Vilka bra bilder det blir med mobilen! Finns det många sådana här undergroundställen eller var det något ni bara råkade hamna på?

2010-05-10 @ 15:35:55
Postat av: Miriam

Håller med Philip, nice bilder ju! Jag är nyfiken på hur det gick på den där plåtningen? utöver den dyra klubben, hur är priserna på saker jämfört med sve? Puss på er tjejer!

2010-05-11 @ 04:14:40
Postat av: saris

lägg upp lite bilder på hur ert område ser ut det verkade ju så mysigt när du berättade om det odis!!

ta hand om er!!!

pussis

2010-05-11 @ 23:44:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0